/ До -68% за Samsung Galaxy S9
Можем да се мерим с всяка цена! 44-дневна Гаранция за удовлетвореност

TOП 4 на Г-н GIZZMO

Galaxy S9 Аксесоарите
(Юли 2019)

на база 1840 отзива

TOП на Сетовете

(Юли 2019)
68% Отстъпка изтича след 0 дни, 0 ч., 0 мин., 0 сек.

TOП на Протекторите за дисплеи

(Юли 2019)
50% Отстъпка изтича след 0 дни, 0 ч., 0 мин., 0 сек.

TOП на Премиум кейсовете

(Юли 2019)
30% Отстъпка изтича след 0 дни, 0 ч., 0 мин., 0 сек.

TOП на Кейсовете

(Юли 2019)
40% Отстъпка изтича след 0 дни, 0 ч., 0 мин., 0 сек.

TOП на Кейсовете за жени

(Юли 2019)
40% Отстъпка изтича след 0 дни, 0 ч., 0 мин., 0 сек.

TOП на Кабелите и зарядните

(Юли 2019)
35% Отстъпка изтича след 0 дни, 0 ч., 0 мин., 0 сек.

Топ аксесоари

(Юли 2019)
50% Отстъпка изтича след 0 дни, 0 ч., 0 мин., 0 сек.

Топ смарт часовници

(Юли 2019)
65% Отстъпка изтича след 0 дни, 0 ч., 0 мин., 0 сек.

TOП 4 на Г-н GIZZMO

(Юли 2019)
41% Отстъпка изтича след 0 дни, 0 ч., 0 мин., 0 сек.

Г-н Gizzmo е обслужил над 200 000 клиенти - Прочетете какво са споделили някои от тях

Изпратете ни снимка на продукта с Вашия отзив и получете талон за 15% отстъпка при следващата Ви покупка! Попълнете формуляра тук!

Тина М, Бургас

В сравнение с останалите, тази пръчка за селфита е невероятна, можете да почувствате, че е качествена от момента в който я вземете в ръцете си, страхотно е!

Мартин К, Добрич

Изненадан съм, колко бързо получих протектора, понеже го поръчах късно предишния ден и го получих още тази сутрин.

Марина М, Карлово

Изключително приятен персонал! Особено бих искала да похваля и искрено да благодаря на г-жа Саша. Въпреки грешката ми при поръчване, тя се постара и получих навреме това, което поръчах. Всички похвали за първокласното обслужване на клиентите! Определено си спечелихте един нов лоялен клиент. :)

Борислава Й., Кърджали

Имат невероятен отдел за обслужване на клиенти, като персоналът ви помага, съветва и обяснява всичко.

Михаел, Кюстендил

Използвам го от 1 година и работи чудесно! :) Поръчах още два за жена ми и сестра ми! Той изглежда добре, работи добре и има 2 USB-та.

Димитър Г., Плевен

Не е типично за мен да пиша отзиви, но вчера моето оригинално iPhone зарядно буквално избухна, затова потърсих за ново в gizzmo.si. След подаването на поръчката бях изключително доволен, тъй като служителите в отдела за обслужване на клиенти бяха невероятни и експертно подготвени и готови да отговорят на всеки от вашите въпроси. Днес получих артикула - денят също се оказа много по-добър, тъй като получих "не толкова скромен" подарък в пакета. Благодаря Ви отново и до скоро.

Виктория С, София

Висококачествени протектори.

Камен Л ., Шумен

Най-накрая моята преносима батерия зарежда телефона ми най-малко 3 пъти, аз я препоръчвам, защото е наистина добра.

Славко М, Шумен

Дръжка, която бих препоръчал! Тя се задържа както на стъклото, така и на таблото. Невероятна дръжка!

Анна С, Ямбол

Чрез gizzmo.bg поръчах OX ръкавици, понеже изглеждаха много добре и веднага ги харесах. Тъй като продължаваше промоцията, получих и 25% отстъпка, така че в крайна сметка цената беше наистина добра. Получих ръкавиците на следващия ден и те също ме изненадаха с полезен подарък. За съжаление, ръкавиците не бяха същите, както си ги представях, не ми хареса особено материала, от който бяха направени. Ето защо се свързах с gizzmo и за моя изненада - можех да сменя ръкавиците без никакъв проблем за друг модел. Препоръчвам ги, струват си.

Драгомир В., Гоце Делчев

Исках да купя смарт часовник, но не знаех кой точно да избера. Свързах се с отдела им за обслужване на клиенти и те наистина ми дадоха добър съвет, така че най-накрая реших да купя часовника на Utech. Получих часовника си по пощата на следващия ден. Макар да не бях у дома по онова време, GLS се свърза с мен и без никакъв проблем се съгласихме да бъде доставен друг ден.

Албена М, Ветрен

В нашата компания решихме да предоставим на служителите си външна батерия за зареждане като подарък за новата година. Свързахме се с gizzmo.bg и получихме много съвети, а нашите служители бяха повече от доволни от подаръците си.Албена М .: В нашата компания решихме да предоставим на служителите си външна батерия за зареждане като подарък за новата година. Свързахме се с gizzmo.bg и получихме много съвети, а нашите служители бяха повече от доволни от подаръците си.

Марин Ж, Варна

Бях малко скептичен относно това дали наистина щяха да сменят продуктите без никакви проблеми, но ми показаха, че греша. Смених закупения калъф, защото предишния ден приятелката ми ми купи нов за рождения ми ден и те не направиха никакъв проблем заради това. Току-що го изпратих обратно калъфа и прикрепих писменото съобщение, че бих искал да го разменя за преносима батерия. Те наистина имат добър отдел за обслужване на клиентите.

Нели Б , Ботевград

Веднага щом видях мраморните протектори, разбрах че искам един за моя iPhone 6s. Свързах се с gizzmo да видя дали имат някакви налични и ми казаха, че ще ме информират, когато ги имат на склад. Те се свързаха с мен след няколко дни и, разбира се, веднага купих протектора. Те са приятни, наистина :))) О, и получих подарък, колко сладко. :)

Лиляна З., Берковица

Купувах подарък за рождения ден на сестра ми и закъснявах, така че малко се притеснявах, че няма да получа правилната тонколонка навреме. Но те бяха много приятелски настроени и ме успокоиха, получих и проследяващ номер на пакета, за да мога сама да го проверя. На следващия ден пакетът дойде, както обещаха, а сестра ми беше много щастлива.

Мартин В, София

Погрешно поръчах протектор за грешен телефон - Samsung A5, но не за A5 2016. Когато получих пакета и видях, че протектора не се побираше на телефона, аз се свързах с отдела за обслужване на клиенти и те ми обясниха, че има разликата в моделите. Те смениха протектора за моя модел без никакъв проблем.

Андрея Й, Банкя

От дълго време търсех добър защитен екран за iPhone 6 и от начало се бях отказала да го купувам от тук заради високата цена, поради което го поръчах от чужбина. Накрая поръчах най-малко 5 различни протектора за екран и всички бяха странни, единия беше напукан, друг не можеше да се сложи на екрана, трети пък беше странно син. Трябваше да чакам дълго време, за да бъдат доставени всички, и накрая все не бях доволна. Дори и да бяха по-евтини в началото, аз просто ги хвърлих, телефонът не беше защитен и си пилеех нервите. След това поръчах Optishield от вас, защото обещахте бърза доставка и тъй като чаках два месеца, за да получа протектора за екран от чужбина, очаквах всичко! През следващия ден получих защитния екран и бях наистина изненадана. Първото впечатление беше страхотно, протектора за екран беше в хубав пакет, който говореше за качество и аз успях сама да го поставя без никакви проблеми. Веднага можете да забележите разликата и абсолютно си струва цената! Сега имам Optishield, който го сложих преди повече от половин година и е страхотен, дори не го забелязвам. Ако някога се нуждая от нов, вече няма да се занимавам с поръчки от чужбина. Сега, когато открих Gizzmo, знам, че пакетът ще бъде тук още на следващия ден и всичко ще бъде точно както трябва, наистина не си струва да си губите нервите с такива неща! Gizzmo, Вие сте страхотни, благодаря Ви много и със сигурност ще се върна!

Мирослав Г, София

Наистина трябва да Ви похваля за кабела ERA, използвам го от няколко месеца и нямам проблеми с него .. Хора, наистина ви съветвам да не купувате евтини фалшификати, защото наистина можете да съжалявате! Опитах наистина почти всички различни кабели възможни за моя iPhone, но в крайна сметка те всички спряха да работят, а някои дори запалиха почти колата ми! Кабелът ERA е невероятен, а има и сертификат. Всеки кабел наистина трябва да има сертификат! Оригиналният ми кабел на Apple беше протрит и дълго време търсех негов заместник, аз съм много щастлив, че най-накрая намерих такъв ... Нека ви разкажа една история, веднъж купих евтин кабел, който когато го използвах за зареждане на телефона ми в колата започна да се топи и пуши. За щастие забелязах това бързо! Оттогава си обещах да не купувам непроверени кабели и да предпочитам да купя нещо, което е доказано, че работи, като ERA е наистина страхотен! Той зарежда добре и не се разваля, има сертификат, така че знам, че всичко е такова, каквото трябва да бъде. Така че аз съм много доволен и не мисля повече да купя нещо от ненадежден източник. КАБЕЛИТЕ С ЛОШО КАЧЕСТВО МОГАТ ДА БЪДАТ ОПАСНИ, казвам само, за да си знаете!

Карина М., София

Много съм щастлива. Преди няколко дни подадох две поръчки в рамките на един час. Те обединиха двете поръчки в едно, като така комбинираха пощенските разходи и в крайна сметка платих само една такса за доставка. Получих и в допълнение слушалки и шоколадови бонбони. Благодаря Ви.

Прочети повече отзиви

Как класираме аксесоарите за Samsung Galaxy S9 ?

1.

Ние анализираме рейтингите на потребителите за над 30 000 продукта за повече от 700 различни устройства. Всеки месец избираме най-добрите 50 продукта с отзиви от клиенти за последните 90 дни за всяко отделно устройство, предлагайки най-актуалните класации за аксесоари за Samsung Galaxy S9!

2.

ТОП 50 продукта за всяко устройство, разгледани от потребители, се тестват ръчно от г-н Gizzmo и неговия екип от специалисти по телефонна защита! Само ТОП 4 артикула от всяка категория стигат до класацията на настоящия месец, което Ви оставя с "най-бронираната" селекция от аксесоари за Samsung Galaxy S9

Експресна доставка в рамките на същия ден до България само за 9,49 лв!

Ако поръчката бъде получена преди 16:00 часа, артикулите се изпращат от нашия склад в Централна Европа в рамките на същия ден. В противен случай - на следващата сутрин!

Партнирайки си с GLS България, ние предлагаме супер бърза, сигурна и достъпна транспортна услуга - само 9,49 лв за предплатени доставки и 9,49 лв за доставки с наложен платеж.

Само след 3-6 дни ще получите SMS известиe и телефонно обаждане от куриер на GLS, готов да достави безопасно Вашия пакет - без данъци, такси или скрити разходи.

Стремим се да Ви осигуряваме изключително преживяване всеки ден

34879

анализирани потребителски оценки и отзиви за аксесоари за телефони

28

потребители разглеждат този уебсайт в момента и сравняват кейсове за телефони

283642

пратки са изпратени от централата на г-н Gizzmo до потребители в цяла Европа

34,3h

часа е средното време от потвърдена поръчка до доставка в България

Искате да знаете повече за г-н Gizzmo и екипа му? За нас

Вие преглеждате и изпращате данни чрез защитена 265-битова SSL Връзка.

ОБРАТНО В НАЧАЛОТО
Ако искате да добавите продукт в количката, натиснете бутона "Добави в количката".

Безплатна доставка

продължи
Clear cart